تقدیر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب از برگزاری شایسته استارت آپ هنر پارچه بافی واحد 34 علمی کاربردی

دکتر «سید محمد حسن پیش بین» رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان غرب تهران با ارسال نامه ای از مدیریت شایسته سرکار خانم دکتر مظهری و همکاران مرکز در حسن برگزاری رویداد شتاب (استارت آپی) هنر پارچه بافی در صنعت مد و پوشاک مرکز نوآوری و طراحی دوخت واحد 34 تقدیر بعمل آوردند.

متن نامه ایشان بدین شرح است:

سرکار خانم نجمه مظهری
سرپرست محترم مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران

سلام علیکم
با احترا، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را بابت مدیریت شایسته و ارزشمند سرکار عالب و زحمات همکاران محترم آن مرکز در حسن برگزاری رویداد شتاب استارت آپی هنر پارچه بافی در صنعت مد و پوشاک که در تاریخ 1400/09/28 برگزار شد، اعلام می دارد.
با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون، امید است با همت و تخصص خود و با استعانت از خداوند متعال، همواره موفق و موید باشید.

سید محمد حسن پیش بین
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب

این تقدیرنامه در آیین اختتامیه رویداد شتاب هنر پارچه بافی در صنعت مد و پوشاک توسط سرکار خانم کاظمی رئیس اداره پژوهش و فناوری به خانم دکتر مظهری ریاست واحد 34 اهداء شد.

0 نظر در مورد تقدیر رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب از برگزاری استارت آپ واحد 34