تقویم و دستورالعمل برگزاری امتحانات ترم 992

.
تقویم و دستورالعمل برگزاری امتحانات ترم 992

✅ پایان کلاسهای ترم 992 تاریخ 28 خرداد ماه

✅ امتحانات پایان ترم دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی از تاریخ 22 خرداد الی 28 خرداد به صورت حضوری و در گروه های چند نفره

✅ امتحانات پایان ترم دروس نظری از تاریخ 29 خرداد الی 11 تیر ماه به صورت غیرحضوری (مجازی با سامانه ریلاین)و یا حضوری (بنا به تشخیص ستاد ملی کرونا و دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمان مربوطه)

✅ امتحانات پایان ترم دروس آزمون مشترک از تاریخ 13 الی 22 تیر ماه به صورت غیرحضوری (مجازی) یا حضوری (بنا به تشخیص ستاد ملی کرونا و دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمان مربوطه)

⚠️ برگزاری هر آزمون پایان ترمی خارج از بازه های فوق غیر قابل قبول و باطل می باشد.

⛔️ دقت نمایید تاریخ آزمون دروس عملی در سامانه هم آوا درست نیست و فقط در هفته آخر آموزشی یعنی از 22 خرداد تا 28 خرداد به صورت حضوری و در گروه های چند نفره در مرکز برگزار می گردد.

⛔️ برگزاری آزمون های دروس عملی به صورت مجازی در سامانه ریلاین مجاز نیست.

0 نظر در مورد تقویم و دستورالعمل برگزاری امتحانات ترم 992