توزیع بسته های افطاری ساده از سوی واحد 34

به همت کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی واحد 34 صورت گرفت:
توزیع ۲۰۰ بسته‌ افطاری ساده در ماه مبارک رمضان

همزپان با ایام‌ لیالی قدر ماه مبارک رمضان، تعداد ۲۰۰ بسته افطاری ساده توسط کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران در سطح تهران توزیع شد.

خانم دکتر مظهری ریاست واحد 34 با اعلام این خبر افزود: مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران با هدف حفظ سنت افطاری دادن، تعدادی بسته افطاری را در قالب بسته های افطاری ساده و با رعایت پروتکل های بهداشتی تهیه و توزیع نمود.

0 نظر در مورد توزیع بسته های افطاری ساده از سوی واحد 34