توزیع ماسک رایگان توسط مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران

توزیع ماسک رایگان توسط مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران

همزمان با ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش، معاونت فرهنگی و دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران در راستای وظایف ذاتی خود با برگزاری طرح #نذر سلامت بار دیگر با حضور فعالانه و مسئولانه، توانمندی های خود را راستای فعالیت های اجتماعی نشان داد.

در همین خصوص مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران در یک حرکت فرهنگی و با هدف توزیع اقلام بهداشتی، اقدام به تهیه و توزیع 5000 عدد ماسک بهداشتی در بین عزاداران هیئات ها، مساجد و تکایای سطح شهر نمود.

این اقدام، گامی هر چند کوچک و جهت بالا بردن روحیه فعالیت های اجتماعی است و امید است تا با رعایت توصیه‌های بهداشتی و ماندن در خانه این ویروس هر چه سریعتر ریشه کن شود.

لازم به ذکر است واحد 34 در ابتدای سال 1399 و بحران کمبود ماسک در کشور نیز با استفاده از امکانات و منابع مالی دانشگاه و مشارکت دانشجویان، نسبت به راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک در محل مرکز اقدام نموده بود.

0 نظر در مورد توزیع ماسک رایگان توسط مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران