در این جلسه که با حضور خانم دکتر مظهری ریاست مرکز، خانم مهندس کاظمی مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک، آقای مهندس دالامی مدیر فرهنگی و پژوهشی و خانم دکتر کاشانی نایب رئیس انجمن رودوزیها و آرایه های تزئینی مد و لباس کشور برگزار شد؛ طرفین بر ایجاد فضای کارآفرینی دانشجویی و همچنین استفاده از ظرفیت مدرسان و دانشجویان در جهت فعالیت های علمی انجمن آرایه های تزئینی کشور تاکید نمودند.

در پایان این جلسه مقرر شد پیش نویس تفاهم همکاری مشترک مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران و انجمن رودوزیها و آرایه های تزئینی مد و لباس کشور تنظیم و بزودی از سوی طرفین امضاء شود.

0 نظر در مورد جلسه مدیران واحد ۳۴ با نایب رئیس انجمن رودوزیها و آرایه های تزئینی مد و لباس کشور