حضور تولید کنندگان برتر کشوری حوزه پوشاک در مرکز نوآوری پوشاک واحد 34

حضور تولید کنندگان برتر کشوری حوزه مد و لباس در مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران روز دوشنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰ شاهد حضور جمعی از تولیدکنندگان برتر کشوری حوزه مد و پوشاک در این دانشگاه بود.

در این بازدید که با پیگیری های خانم مهندس کاظمی مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک واحد ۳۴ برگزار شد؛ تولیدکنندگان شاخص کشوری در حوزه های لباس کودک، لباس های نظامی و انتظامی، لباس عروس و همچنین روکش‌های چرم صندلی خودرو از امکانات و تجهیزات واحد ۳۴ بازدید نمودند.

خانم دکتر مظهری ریاست مرکز، خانم مهندس کاظمی مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک و آقای مهندس دالامی مدیر فرهنگی و پژوهشی در دیدارهای جداگانه با ابراز خوشحالی از حضور این تولیدکنندگان، ضمن تاکید بر هدف کلان دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص کاربردی شدن علم و عمل در دانشگاه و ظرفیت بالای مدرسان و دانشجویان گروه لباس این مرکز دانشگاهی، بر آمادگی واحد ۳۴ جهت استفاده از امکانات مرکز برای راه‌اندازی خطوط تولید و کارآفرینی دانشجویان تاکید نمودند.

0 نظر در مورد حضور تولید کنندگان برتر کشوری حوزه پوشاک در مرکز نوآوری پوشاک واحد 34