حضور مسئول خواهران بسیج اصناف کشور در مرکز نوآوری واحد ۳۴

خانم اسماعیلی مدیر بسیج خواهران سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور با حضور در مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران، ضمن بازدید از امکانات و تجهیزات مرکز با مسئولین این مرکز دانشگاهی دیدار کردند.

در این دیدار که خانم دکتر مظهری ریاست مرکز، خانم مهندس کاظمی مدیر مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک و آقای مهندس دالامی مدیر فرهنگی و پژوهشی حضور داشتند، خانم اسماعیلی مدیر بسیج خواهران سازمان بسیج اصناف و بازاریان کشور از آمادگی این نهاد جهت برقراری همکاری مشترک طرفین و استفاده از طرح ها و ایده های نو مدرسان و دانشجویان تاکید نمودند.

0 نظر در مورد حضور مسئول خواهران بسیج اصناف کشور در مرکز نوآوری واحد ۳۴