دعوت از دانشجویان علاقمند به همکاری در نشریات دانشجویی

از دانشجویان مرکز جهت مشارکت و همکاری در نشریات دانشجویی شامل نگارش مقاله، مطلب علمی و آموزشی، تهیه گزارش، مصاحبه و یادداشت، ویراستاری، طراحی، صفحه آرایی، ، تولید محتوا، عکس، خبر و …. دعوت به عمل می آید.

خواهشمند است علاقمندان، نام و نام خانوادگی و حوزه موردنظر خود را به شماره واتساپ 09020317710 ارسال نمایند.

لازم به ذکر است خانه نشریات دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران در حال حاضر با 5 نشریه دانشجویی در گروه های روابط عمومی و امور فرهنگی، معماری، گرافیک و نقاشی، طراحی لباس و تکنولوژی دوخت مشغول به فعالیت می باشد.

برچسب ها:

0 نظر در مورد دعوت از دانشجویان علاقمند به همکاری در نشریات دانشجویی

امکان ثبت نظر جدید بسته شده است.