رویداد شتاب (استارت آپی) هنر پارچه‌بافی در صنعت مد و پوشاک

رویداد شتاب (استارت آپی) هنر پارچه‌بافی در صنعت مد و پوشاک
خلاقیت و نوآوری در طراحی و دوخت با کاربرد پارچه‌بافی (پارچه‌های دست‌بافت)

مرکز نوآوری طراحی و دوخت لباس واحد فرهنگ و هنر 34 تهران در نظر دارد جهت توانمندسازی دانشجویان در راستای بهره برداری از فرصت‌های کارآفرینی و آشنایی با بازار کسب و کار اقدام به برگزاری دومین رویداد استارت آپ پوشاک کند.

هدف از برگزاری این رویداد آموزش عملی مفاهیم کارآفرینی و کسب و کار، ایده‌پردازی، هم اندیشی کارآفرینانه، ارتباط با کارآفرینان موفق و سرمایه‌گذاران، فرصتی برای انتقال تجربیات و آگاهی از فرآیند چرخه ایده تا بازار دانشجویان و فارغ التحصیلان است.

آثار دریافتی بعد از بررسی اولیه توسط اساتید و منتورها مشاوره و هدایت می‌شوند و به شرکت‌کننده‌ها فرصت داده می‌شود تا بر روی ایده، اصلاحات مورد نظر را انجام دهند و به یک طرح نهایی کسب و کار برسد تا در تاریخ 28 آذر ماه رویداد به‌صورت مجازی برگزار شود.

از تمامی صاحبان ایده اعم از دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان و … در زمینه طراحی و دوخت، تبلیغات اینترنتی، ایجاد بازار فروش دعوت می شود در این رویداد علمی شرکت نمایند.

محورهای رویداد:
1. بازآفرینی و نوآوری در طرح های پوشاک سنتی‌و‌نوین
2. نوآوری‌ در طراحی و تولید ملزومات البسه‌و‌پوشاک
3. خلاقیت و نوآوری در طراحی، دوخت و الگوسازی
4. برند‌سازی، بازاریابی، فروش و ایجاد بازارهای نوظهور
5. فروش آنلاین و توسعه کسب‌و‌کار خانگی طراحی لباس
6. خلاقیت در تقویت فروش لباس‌های برگرفته از هنر پارچه‌بافی

نحوه حمایت از ایده ها:
1.اهدای لوح و جوایز به ایده های برتر
2.جلب حمایت از تجاری سازی ایده های برتر
3.حمایت از ثبت مالکیت معنوی ایده های منتخب
4.اختصاص فضای رایگان جهت عرضه تولیدات و محصولات