صدور مجوز مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک واحد 34

مجوز راه اندازی مرکز نوآوری علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران با موضوع “طراحی و دوخت پوشاک” صادر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران، به استناد دستورالعمل ایجاد مراکز نوآوری و مراکز رشد دانشگاه ابلاغی از معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؟ مجوز ایجاد مرکز نوآوری مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران با موضوع “طراحی و دوخت پوشاک” با هدف تهیه ملزومات لازم، تجهیزات، فضای فیزیکی و آموزش های مورد نیاز صادر گردید.

گفتنی است این مرکز با هدف نوآوری، در راستای کارآفرینی و کسب و کار دانش بنیان مبتنی بر مزیت های استانی از جمله حوزه لباس و پوشاک، شناسایی و توانمندسازی ایده پردازان، نوآوران، دانشجویان و اساتید خلاق و نوآور مرتبط با موضوع فعالیت این مرکز و فراهم نمودن زمینه تجاری سازی دستاوردهای علمی راه اندازی می شود.

0 نظر در مورد صدور مجوز مرکز نوآوری طراحی و دوخت پوشاک واحد 34