فراخوان انتخاب دانشجوی نمونه مهارتی سال 1400

به منظور هویت بخشی به دانشجویان مهارتی، استعدادیابی، رشد و ارتقاء روحیه فردی و ایجاد رقابت سالم بین دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برترین آنان  در چارچوب دستورالعملی که تهیه شده است، معرفی و در مراسمی از آنان تجلیل خواهد شد. لذا دانشجویان محترمی که شرایط موجود در دستورالعمل ذیل را دارا می باشند، به همراه مستندات مربوطه تا تاریخ 1400/05/15 روزهای شنبه الی چهارشنبه در ساعت اداری به معاونت فرهنگی و دانشجویی مرکز مراجعه نمایند.

شرایط شرکت کنندگان:

1: حداقل معدل کل جهت شرکت دانشجویان در این رقابت در مقطع کارشناسی ناپیوسته 15 و در مقطع کاردانی 16 میباشد.
2: دانشجویان پس از طی حداقل دو نیمسال در مقطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته میتوانند در این رقابت شرکت نمایند.
3: داشتن سابقه سنواتی برای شرکت در فراخوان بعنوان شرط ورود الزامی است. (کاردانی، کارشناسی ناپیوسته 4 نیمسال)
4: هر دانشجو صرفاً یکبار در هر مقطع تحصیلی میتواند بعنوان دانشجوی نمونه انتخاب شود.
5: کسب حداقل امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پیوهشی، فناوری، فرهنگی – اجتماعی، مهارتی برای شرکت در این رقابت الزامی است.
6: دانشجویان دارای سابقه محکومیت قطعی از شورای انضباطی و یا مراجع قانوی ذیربط در مقطع مربوط، امکان شرکت در این رویداد را در همان مقطع تحصیلی ندارند.
7: دانشجویانی که پس از فراخوان جشنواره فارغ التحصیل میشوند، در رورت نداشتن سنوات تحصیلی (بند 3) میتوانند در اولین فراخوان سال آینده در همان دوره و مقطع شرکت نمایند.

نحوه شرکت در فراخوان :

•  تمامی فعالیت های علمی – پژوهشی دانشجویان می بایست با رشته تحصیلی و در مقطع فعلی باشد.

•  ارائه مدرک (تصویر تمام صفحات شناسنامه / کارت ملی / سه قطعه عکس / کارت دانشجویی)

آیتم های انتخابی دانشجوی نمونه :

الف) معدل مقطع مورد نظر

1. داشتن معدل حداقل 15 در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 16 در مقطع کاردانی

ب) فعالیت های پژوهشی و فناوری

1. مجری مستقیم و یا همکاری در طرح های پژوهشی : مثل پروژه های سازمانی – پایان نامه – طرح های ملی

2. مقالات علمی : مقالات چاپ شده در نشریات داخلی و خارجی – مقالات چاپ شده در نشریات کثیرالانتشار و معتبر

3. تالیف و ترجمه و گردآوری کتاب : تالیف کتاب – ترجمه یا گردآوری کتاب

4. فناوری : اختراعات و اکتشافات ثبت شده – طرح های کارآفرینی یا کسب و کار – نوآوری یا اثر هنری نو – تولید انبوه محصول

5. مسابقات و جشنواره های علمی: کسب عناوین در مسابقات و جشنواره های علمی، فرهنگی و ادبی، دینی، رسانه ها، کودک و نوجوان، زنان و …

6. فعالیت های فناورانه و مهارتی: ایده و فناوری – واحد فناور – محصول – شرکت های دانش بنیان – دوره های آموزشی – گواهینامه های فنی و حرفه ای

ج) فعالیت های فرهنگی و اجتماعی