فراخوان انتخاب مدرس نمونه دانشگاه جامع علمي ‌کاربردي اعلام شد

هدف از برگزاري اين جشنواره ارج نهادن به خدمات بي شائبه مدرسان، شناسايي و معرفي مدرسان برتر نظام آموزش عالي علمي کاربردي، ايجاد انگيزه، علاقه و تعهد کاري در ميان مدرسان، فراهم سازي زمينه مناسب رقابت در راستاي پيشبرد اهداف آموزشي، علمی و پژوهشي، اجرايي و فرهنگی، نوآوري و به کارگيري روش هاي نوين مهارت آموزي متناسب با رسالت هاي دانشگاه جامع علمي کاربردي می باشد.

شرایط متقاضیان:
۱. داشتن کد مدرسی فعال از دفتر امور مدرسان دانشگاه جامع علمي کاربردي
۲. حداقل سابقه دو سال همکاری متوالی با مرکز آموزش علمي کاربردي فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران
۳. برخورداری از ویژگی های مدرس برتر (اعم از آموزشی، دانش پایه، مهارتی / پژوهشی، فناوری و مهارتی / فرهنگی، تربیتی، اجتماعی / علمی ، اجرایی و مهارتی
۴. نداشتند هیچگونه سابقه تخلف ثبت شده (اعم از آموزشی، نظارتی و کیفری)
۵. برخورداری از نمرات مطلوب در نظرسنجی دانشجویی

موارد حائز امتیاز در جدول امتیازدهی مدرس نمونه:
۱. کیفیت تدریس (ارزیابی رئیس مرکز و دانشجویان)
۲. راهنمایی پروژه، کارآموزی و کارورزی
۳. تهیه محتوای دروس الکترونیکی برای تدریس
۴. کسب عنوان مدرس نمونه در سایر مراکز و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی
۵. طرح های پژوهشی مهارتی و فناوری که حائز رتبه در جشنواره های بین المللی یا به عنوان طرح های ملی برگزیده شده اند.
۶. کسب رتبه در جشنواره های علمی
۷. اثر بدیع و ارزنده هنری
۸. تالیف یا تصنیف کتاب
۹. تجدید چاپ کتاب و ترجمه کتاب
۱۰. مقاله علمی پژوهشی منتشر شده در مجلات علمی و پژوهشی معتبر داخلی و خارجی
۱۱. مقاله علمی پژوهشی، علمی ترویجی، مقاله علمی داوری شده و یا خلاصه مقاله علمی چاپ شده در مجموع مقاله های کنفرانس عامی معتبر
۱۲. برنامه ریزی و راه اندازی آزمایشگاه با کارگاه فنی و حرفه ای
۱۳. برنامه ریزی و راه اندازی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی
۱۴. مشارکت در ایجاد مراکز نوآوری، دفاتر فنی، کارآفرینی و مراکز رشد
۱۵. مشارکت در برپایی نمایشگاه ها/رویدادهای پژوهشی، فناوری، مهارتی و هنری، فن بازارها، استارت آپ ها، بازارچه های فناوری و کارآفرینی
۱۶. فعالیت های اجرایی محیط کار
۱۷. کارآفرینی یا راه اندازی کسب و کار
۱۸. طراحی سوالات آزمون های متمرکز دانشگاه
۱۹. ارائه مشاوره فرهنگی و یا همکاری موثر با تشکل های دانشجویان و نهادهای فرهنگی فعال در مرکز
۲۰. مشاور فرهنگی با حکم معاون فرهنگی و دانشجویی یا رئیس مرکز
۲۱. کسب جوایز فرهنگی (در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مسئولیتهای فرهنگی)

متقاضیان تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۱۳ اردیبهشت می توانند مستندات لازم (از قبیل سوابق آموزشی، پژوهش، اجرایی و …) را در دو نسخه فیزیکی و اسکن شده در قالب CD به بخش معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد ۳۴ تحویل نمایند.

برچسب ها:

0 نظر در مورد فراخوان انتخاب مدرس نمونه دانشگاه جامع علمي ‌کاربردي اعلام شد

امکان ثبت نظر جدید بسته شده است.