مسابقات آنلاین و مجازی قهرمانی دانشجويان كشور در 17 رشته ورزشي برگزار می شود

مسابقات همگانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در 17 رشته مختلف ورزشی، توسط اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در مسابقات در هرکدام از رشته‌ها، پس از مطالعه دقیق آیین‌نامه و مقررات مربوط به آن رشته  تا مورخ 1400/4/30 با شماره‌ 02144047771 داخلی 115 تماس حاصل نموده و یا اطلاعات خود را (نام و نام خانوادگي، شماره دانشجويي، رشته تحصيلي، شماره ملي و رشته یا رشته های مورد نظر) از طریق واتساپ به این لینک ارسال نمایند.

رشته های ورزشی:

تمامی رشته های اعلامی در دو بخش دختران و پسران برگزار می شود

جهت مشاهده آیین نامه مسابقات ورزشی مجازی کلیک کنید

0 نظر در مورد مسابقات آنلاین و مجازی قهرمانی دانشجويان كشور در 17 رشته ورزشي برگزار می شود