کسب مقام سوم مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران غرب

کسب مقام سوم مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران غرب توسط تیم دختران واحد ۳۴

به گزارش روابط عمومی واحد ۳۴؛ امروز چهارشنبه ۱۸ اسفند، پنجمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران غرب برگزار شد.

در این دوره از مسابقات تیم شایسته دختران مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۴ تهران توانست با ترکیب خانم ها سارا عباس پور، سمانه کرباسیان، زهرا شکری، ساناز مرادی، راضیه حدادی و فاطمه اسدی با سرپرستی آقای محمد دالامی، مربیگری خانم دکتر مشکوه واعظی و مشارکت های خانم دکتر سحر بابایان به مقام سوم این مسابقات دست یابد.

گفتنی است در این دوره از مسابقات ۱۲ تیم از مراکز آموزش علمی کاربردی تهران غرب حضور داشتند که و به میزبانی مرکز مبلمان با یکدیگر به رقابت پرداخت.

0 نظر در مورد کسب مقام سوم مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران غرب