درباره ما بیشتر بدانید!

موسسه فرهنگی و هنری مشکوه دانش به حول و قوه الهی و با عنایت به تجارب ارزنده در امر آموزش و با بهره مندی از تجهیزات و امکانات مناسب آموزشی از سال 1381 شروع به فعالیت نمود و از سال 1382 با نام مرکز آموزش علمی – کاربردی واحد 34 در مقطع دانشگاهی همکاری با دانشگاه جامع علمی – کاربردی را شروع و تاکنون ادامه داده است.

واحد 34 تهران بر این امر استوار است که جهت آشنایی با علوم و تکنولوژی جدید ، راه گشای شما عزیزان باشد . این دانشگاه در راستای اهداف کوتاه مدت (تک پودمان) و بلند مدت آموزشی (مقطع دار) برای داوطلبان شاغل و آزاد در عرصه آموزش کشور گامی ارزنده نهاده است.

اطلاعات تکمیلی

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران به عنوان اولین مرکز برگزار کننده سیستم آموزش پودمانی در کشور تحت نظارت دانشگاه جامع علمی – کاربردی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال 1382 تاکنون پذیرای بیش از 8000 نفر دانشجو در 21 رشته ی ترمی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی بشرح ذیل فعالیت نموده است.

بیش از 6000 دانشجو تا سال 1395 از این مرکز فارغ التحصیل گردیده اند.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد34 تهران دارای 4 سایت مجهز کامپیوتری با بیش از تعداد 48 رایانه ، تعداد 12 کلاس مجهز به ویدئو پروژکتور ، کارگاه منحصر به فرد گرافیک و طراحی لباس ، کتابخانه با بیش 5000 جلد کتاب و 2000 عناوین مختلف می باشد.

واحد انتشارات مشکوه دانش از سال 1382 و بالغ بر 13 سال سابقه کار اقدام به انتشار کتب دانشگاه و عمومی در عناوین مختلف از نویسندگان و مترجمان گوناگون و نیز مدرسین این مرکز نموده است که تماما” دارای مجوز تدریس (ایدی کارت ) از دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشند و همگی سوابق موفق آموزشی در مراکز دانشگاه سراسری ، آزاد و علمی – کاربردی را دارا هستند.

گالری تصاویر دانشگاه

تصاویری از فضای آموزشی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 34 تهران