ورود به پورتال امور مدرسان
دوره های آموزشیExpand دوره های آموزشی
گروه های آموزشیExpand گروه های آموزشی
رشد حرفه ای اعضاء هیئت علمیExpand رشد حرفه ای اعضاء هیئت علمی
دستورالعمل ها و بخشنامه های داخلی مرکز ۳۴Expand دستورالعمل ها و بخشنامه های داخلی مرکز ۳۴
راهنمای استاد و آشنایی با مرکز
منشور اخلاقی اساتید
پذیرش مدرس جدیدExpand پذیرش مدرس جدید
مدیریت وب میلExpand مدیریت وب میل
تقویم جلسات مدرسین مرکز ۳۴
ابلاغیه ها
سامانه هم آوا

بازدید امروز 1,854
بازدید دیروز 2,138
بازدید کل 8,928,807
تاریخ درج خبر: 1397/12/8 - تعداد بازدید: 312
دومین جشنواره درون دانشگاهی رویش

به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران، در راستای تقویت فعالیت های جمعی دانشجویان و رونق بخشی به کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی مورخ 97/12/12 لغایت 97/12/14 از ساعت 9:00 الی 17:00 در مکان بازار بزرگ ایران به نشانی تهران، انتهای بزرگراه شهید همت (غرب)، بزرگراه شهید خرازی برگزار می شود.

لذا از کلیه مدرسان محترم دعوت می شود با حضور ارزشمند خود، رونق بخش این مراسم باشید. شایان ذکر است گواهی شرکت در جشنواره درون دانشگاهی رویش در محل برگزاری به مدرسان محترم اهداء خواهد شد. همچنین درصورت تمایل وسیله ایاب و ذهاب به صورت روزانه در ساعات 9:00 و 13:30 در محل واحد استانی غرب تهران آماده خدمت می باشد.